perjantai 1. kesäkuuta 2012

Ilmianna hyvä verkkototeutus -kisan voittajat valittu


Jyväskylän yliopiston, ammattikorkeakoulun ja koulutuskuntayhtymän Ilmianna hyvä verkkototeutus -kilpailun voittajat on valittu. Kilpailun tarkoituksena oli jakaa toimivia ideoita käytänteitä yli oppilaitosrajojen ja parantaa verkko-opetuksen laatua.

Kilpailussa oli kolme eri sarjaa: 1) Verkkotyöskentely kontaktituntien tukena, 2) Totaaliverkkototeutus ja 3) Vuoden verkkopedateko/-idea/-kehittäjä.

Verkkotyöskentely kontaktituntien tukena -sarjan voitti JAMK:n verkkototeutus "Sairaanhoitajan lääkkeenmäärääminen".

Totaaliverkkototeutus-sarjassa palkittiin voittajana kaksi Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston erityispedagogiikan perusopintojen Optima-verkkokurssia. Verkkokursseja on kehitetty eteenpäin eri opettajien toimesta ja tuomaristo kiitteli monipuolista Optiman työvälineiden hyödyntämistä sekä selkeää ohjeistusta, rakennetta ja ulkoasua.

Vuoden verkkopedateko/-idea/-kehittäjä -sarjassa vei voiton Jyväskylän yliopiston liikuntabiologian laitoksen tutkijoiden Wikiliikkujat-blogi (http://wikiliikkuja.wordpress.com/). Blogissa esitellään ihmisen liikkumiseen, toimintakykyyn ja harjoitteluun liittyviä ilmiöitä kansantajuisesti ja pilkettä silmäkulmassa.

Voittajat palkittiin 10.5. pidetyssä verkko-opettajapäivässä Jyväskylässä Kampus-Datan lahjakorteilla. Lisäksi kunniamainintoja saivat mm. Jyväskylän yliopiston kielikeskuksen Moodi-ympäristössä toteutettu ruotsin kielen itseopiskelukurssi Hjälpis sekä Ohjelmointi 1 -kurssin verkkoaineisto.

Tutustu voittajiin ja ota hyvät ideat käyttöön! Verkkototeutusten esittelyt osoitteessa: http://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/erillis/thk/verkko-ope-05-2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.