maanantai 23. helmikuuta 2015

Kehitä toimintaasi: pe 6.3. Ohjausta Seminaarinmäeltä Sydneyyn

IT-palvelut järjestää hyviä käytäntöjä edistävän seminaarisarjan yhteistyössä mm. opintohallinnon, kirjaston ja laitosten opettajien kanssa. Seminaarisarjassa teemoina maalis-toukokuussa 2015 ovat mm. ohjauksen välineet, tutkijan työkalut, videot opetuksen tukena sekä digitalisoituvan toimintaympäristön mahdollisuudet ja haasteet. Saat vinkkejä hyvistä käytännöistä oman toiminnan kehittämiseen.

pe 6.3. Ohjausta Seminaarinmäeltä Sydneyyn klo 12.15-14 ja 14-15 kokeilumahdollisuus Opettajat ja opintojen ohjauksesta laitoksilla vastaavat esittelevät konkreettisia esimerkkejä opiskelijoiden lähi- ja etäohjauksesta JY:n sähköisiä välineitä hyödyntämällä. Mm. Jatko-opiskelijoiden ohjaus Yammerissa, pedagogiset käytänteet opiskelijan etäohjauksessa avoimen yliopiston opinnoissa, HOPS-ohjaus integroituna asiantuntijuuskursseihin opintojen eri vaiheissa sekä ePortfolion mahdollisuudet ohjauksessa. Ilmoittautumiset Korppiin: https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?course=182516

pe 13.3. Videotallenteet opetuksen tukena klo 12.15-14 ja 14-15 kokeilumahdollisuus Mitkä ovat neljä sujuvaa tallenteidenteko -vaihtoehtoa JY:n välineillä? Millainen on pedagogisesti rakennettu videoklippi? Miten voisin toteuttaa esim. flipped classroomin ideaa opetuksessani? Opettajien konkreettisia esimerkkejä omasta opetuksesta. Ilm. https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?course=182517 Seminaarisarjan tilaisuudet on suunnattu koko henkilökunnalle työtehtävien ja kiinnostuksen mukaan. Tilaisuudet ovat seurattavissa suorina verkkolähetyksinä tai hyödynnettävissä jälkikäteen tallenteina esimerkiksi työtiimien ja ryhmien omissa tapaamisissa.

Lue lisää: seminaarisarjan tarkka aikataulu ja muut sisällöt: https://www.jyu.fi/itp/palvelut/koulutus/seminaarik15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.