tiistai 4. lokakuuta 2016

Miten suunnittelet verkko-opetusta ja saat toimivan lopputuloksen?

(kuva: pixabay.com)

Haluatko kehittää verkko-opettajan taitojasi? Nyt tarjolla on kolmen Jyvässeudun koulutustoimijan yhteinen webinaarisarja, jossa syvennytään perjantaisin klo 13-14 tehokkaasti tunnissa verkko-opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen eri näkökulmista. Asiantuntijoina ovat sekä talojen oma väki että vierailevat tähdet: mm. verkko- ja some-työkaluja opetuksessa ja ohjauksessa hyödyntävä Harto Pönkä sekä tekijänoikeuksien taituri Tarmo Toikkanen.

Syksyn 2016 webinaareissa luodaan verkkototeutuksille pedagogista perustaa, rakennetaan oppimisprosessia, mietitään oppimistehtäviä, ohjausta ja arviointia sekä saadaan vastauksia arjessa eteen tuleviin tekijänoikeudellisiin kysymyksiin. Keväällä 2017 keskitytään verkko-opetuksen sisällöllisen ja teknisen suunnittelun kysymyksiin, digitaalisiin oppimateriaaleihin, verkkotyövälineisiin ja niiden valintaan liittyviin kysymyksiin.

Webinaarit starttaavat pe 7.10. klo 13 ja teema on Verkko-opetuksen monet mahdollisuudet (Leena Hiltunen, Jyväskylän yliopisto). Webinaarissa keskustellaan verkko-opetuksen suunnittelun periaatteista sekä mallinnetaan suunnitteluprosessia. Keskeisinä kysymyksinä mm. mitä kaikkea verkko-opetuksen suunnittelussa tulisi huomioida ja miten varmistaa toimiva lopputulos?
Ilmoittaudu mukaan Korpissa: https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?course=208379

Webinaarisarja toteutetaan osana EduFuturan Nopeat startit –kokonaisuutta Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja Jyväskylän yliopiston yhteistyönä.

Lisätietoja ja linkit Adobe Connect-huoneisiin ja tallenteisiin: https://tulevaisuushaastaaoppimisen.wordpress.com/digipeda-go-webinaarisarja-2016-17/

(Kuva: pixabay.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.