torstai 11. marraskuuta 2021

Hybridityöskentely - mörkö vai mahdollisuus? Tule kokeilemaan itse!

Onko hybridityöskentely sinulle mörkö vai mahdollisuus? Tule hälventämään ennakkoluulojasi ja kokeilemaan itse, miten hybridityöskentely toimii käytännössä. Monipaikkaisesti Oppiossa ja Zoomissa järjestettävä tapahtuma on tarkoitettu kaikille henkilökunnan jäsenille, ei ainoastaan opettajille ja sekä suomeksi että englanniksi. 

(Kuvassa: Salme Korkala DELL55 -laitteen äärellä)

Tapahtumassa pääset kokeilemaan itse hybridityöskentelyä ja testaamaan laitteiden käyttöä. Voit osallistua tapahtumaan turvallisesti kotisohvalta Zoomin välityksellä  tai tulemalla rohkeasti paikanpäälle Oppion Language Loungeen (O103 ja O104, sisäänkäynti T-rakennuksen puolelta). 

Paikanpäälle Oppioon  tiistaina 16.11. klo 14.30 - 16.00 voimme ottaa 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu mukaan samoin tein! 

Toinen vastaavasisältöinen tapahtuma järjestetään keskiviikkona 8.12. klo 14.15-15.30 samoin Oppiossa ja Zoomissa. Ilmoittautumiset

Tapahtuman ohjelma: 

  • Etä- ja hybridityöskentelyn käytänteet -sivuston esittely (Hannele Rajaniemi, digipalvelut, ja Salme Korkala, Movi)
  • Laitteistojen testaaminen/testing the equipment (Eleni Moens, Movi, ja Jarkko Poikonen, digipalvelut)
  • Pros and cons of hybrid working (Eleni Moens, Movi) 
  • Hot tips: what to consider when having a hybrid meeting or lesson
  • Q&A-osio

Aiemmat vastaavat tapahtumat ovat palautteen mukaan olleet hyödyllisiä ja hybridityöskentelyyn rohkaisevia niin etänä kuin paikan päällä osallistuneille. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä JYULearn ja digipalvelut. 

Lue myös JAMKin opettajien kokemuksista: Hybridi aktivoi opettajuutta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.