perjantai 11. maaliskuuta 2022

Tulossa: Tulevaisuus haastaa oppimisen -tapahtuma 3.5.2022


Koulutusalan toimijoille suunnattu THO- tapahtuma järjestetään jo 12. kerran EduFutura-toimijoiden (JAMK, JY, Gradia) sekä Jyväskylän kaupungin edustajien yhteistyönä. Keynotepuhujana Ilkka Halava teemalla Tulevaisuuden oppiminen.

Tässä alustavaa tietoa! Tilaisuus toteutetaan webinaarina 3.5.2022 klo 8-16 Zoomissa. Merkitse tapahtuma jo nyt kalenteriisi! 

Päivän aikana pääset tutustumaan 30 min/1 h -mittaisten esitysten ja keskustelujen kautta esimerkiksi

  • Ajankohtaisten opetusalan hankkeiden tuloksiin
  • Käytännön esimerkkeihin oppimista tukevien sovellusten käytöstä
  • Vuorovaikutukseen verkon ja hybridin näkökulmista
  • Tulevaisuuden osaamisen ja tulevaisuuden sivistyksen askelmerkkeihin
  • Opettajaan tulevaisuuden tekijänä

Päivän tarkka aikataulu ja ilmoittautumislinkki julkaistaan pian, mutta jo nyt voimme paljastaa ohjelmasta kaksi helmeä:

  • Klo 14 Ilkka Halavan Keynote aiheesta Tulevaisuuden oppiminen

”Ilkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Sydämellinen radikaali, sovittelija, myötäajattelija. Mahdollisten tulevaisuuksien tarkkanäköinen kartoittaja ja ongelmien kärsivällinen ratkoja. Oppimisaddikti ja paremman huomisen rakentaja. Koska huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä.” 

Tutustu Ilkkaan tarkemmin hänen nettisivuillaan https://ilkkahalava.fi/

  • Klo 15 paneelikeskustelu, jossa keskisuomalaisen koulutuskentän ammattilaiset tarttuvat “Uuden normaalin” haasteisiin ja mahdollisuuksiin

Seuraa tapahtuman järjestelyjä Facebookissa https://www.facebook.com/tulevaisuushaastaaoppimisen sekä tapahtuman nettisivuilla https://tulevaisuushaastaaoppimisen.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.