torstai 28. joulukuuta 2017

Ota käyttöösi Skype for Business helpottamaan työntekoa ja yhteydenpitoa

Miten voisin kätevästi pikapalaveerata eri kampuksilla työskentelevien kollegoiden kanssa verkossa? Tai välttää työmatkustamisen vaivan ja kutsua yhteistyökumppanit verkkoon? Myös pikaiset tekstipohjaiset viestit voivat olla käteviä esimerkiksi avokonttorityöskentelyssä.

Skype for Business on lisätty kaikkiin Jyväskylän yliopiston henkilökunnan Windows- ja Mac-työasemiin 13.12. Uusi Skype for Business -työkalu mahdollistaa niin pikaviestit, videopuhelut, tavalliset puhelut kuin verkkokokoukset suoraan työasemaltasi. Skype for business -palvelussa voit jakaa näyttösi sisällön kokoukseen osallistujille tai jakaa muuta materiaalia ja muokata niitä yhdessä. Palvelu toimii sekä yliopiston sisällä että yliopiston ulkopuolisten sidosryhmien kanssa ja sen saa myös mobiililaitteeseen.

Palvelu toimii Windows- ja Mac-laitteilla. Linux-käyttäjät voivat hyödyntää sovellusta ainoastaan mobiililaitteella, esim. Android-puhelimella. Skype for Business kuuluu Microsoft Office -pakettiin ja se vaatii Office 365 -palvelun aktivoinnin. Vinkki: jotta voit käyttää Skype for Businessia, tarkista että olet aktivoinut Office 365 -palvelun IT-palvelujen Salasana-palvelussa. Tarkemmat ohjeet aktivointiin: http://r.jyu.fi/aOj Skype for Business -palveluun kirjaudutaan yliopiston tunnuksella muodossa tunnus@jyu.fi.

Ohjeita Skype for Businessin käyttöön: http://r.jyu.fi/qC3

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä IT-palvelujen lähitukeen: www.jyu.fi/itp/palvelut/lahituki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.