keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Tarjolla ohjeita toimiviin etä- ja hybridityöskentelyn käytänteisiin


Miten järjestän toimivan etä- ja hybridikokouksen? Mitä asioita tulisi huomioida monipaikkaopetuksessa?  Miten tukea vuorovaikutusta kun osa osallistujista on etänä? Millaista on oman työn johtaminen ja hyvinvointi etätyössä?

Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksia uudelta elokuussa julkaistulta Etä- ja hybridityöskentelyn käytänteet -ohjesivustolta, jossa digipalvelut oli yksi sisällöntuottajista. Löydät ohjesivuston linkin myös Unosta Osaaminen ja hyvinvointi -osiosta. Ohjeistuksista löydät myös tallenteita: mm. Movin opettaja ja JYULearn hankkeessa toimiva Salme Korkala esittelee käytännönläheisesti, miten otat käyttöön Dell55-laitteen hybridityöskentelyn tueksi sekä lyhyesti muita siirreltäviä laitteita. Dell-kärry-vaihtoehto on helppokäyttöinen, koska sen ytimen muodostaa ihan tuttu windows-tietokone! 

Elokuun lopussa digipalvelut järjesti myös webinaareja, joissa näkökulmana Etä- ja hybridiopetuksen välineet sekä laajemmin kaikille Päivitä tietosi Zoomista. Molemmat tallenteet löydät Moniviestimestä

Kannattaa katsoa myös Hyvät käytännöt jakoon -webinaarin 27.8. -tallenteet, joissa henkilökunta jakaa kokemuksiaan ja  hyväksi havaitsemiaan toimintamalleja. Aiheina ovat mm. "Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää monipaikkaopetuksesta", "Vuorovaikutuksen tukeminen monimuoto-opetuksessa", "Etätyö tiiminvetäjän näkökulmasta" ja "Työskentely monessa paikassa ja monen aiheen kanssa". 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.