torstai 30. syyskuuta 2021

Tehovalmennusta: tiedostojen hallinta ja yhteistyö pilvipalveluissa

(kuva: pexels)

Miten siirryn käyttämään aiempaa aktiivisemmin Microsoftin pilvipalveluja? Miten toimin ja mitä asioita kannattaa huomioida? Miten teen yhteistyötä entistä sujuvammin tiimissäni kun työn alla ovat yhteiset dokumentit? Mistä saan täsmäkysymyksiini heti tukea ja apua? Paranna digitaitojasi kouluttajan ohjaamassa 6 viikkoa kestävässä Wistec-tehovalmennuksessa! Pilottivalmennukseen on valittu teemaksi Tiedostojen hallinta ja yhteistyö. 

Pilottivalmennuksessa pääset tutustumaan ohjatusti Wistec Online -oppimisympäristön sisältöihin, kehittämään henkilökohtaisia digitaitojasi ja siten helpottamaan omaa työntekoasi. Aloitus- ja lopputapaamisten (25.10.2021 ja 2.12. klo 14.15-15.45) välillä on mahdoollisuus opiskella Wistec Online -sisältöjä ja osallistua etäkoulutuksiin, omien oppimistarpeiden pohjalta ja omaa työtä hyödyttäviä sovelluksia hyödyntäen. 

Valmennusryhmän omassa Teams-ryhmässä kouluttaja vastaa kysymyksiin ja jakaa viikon vinkkejä. Samoin Teams-ryhmässä jaetaan osallistujien kesken kokemuksia ja keskustellaan oppimisen edistymisestä.

Lisätietoa ja pikaiset ilmoittautumiset 22.10. mennessä

Wistec-tallenteet sekä henkilökunnan että opiskelijoiden käytössä

Tiesitkö, että voit maksutta terävöittää digitaitojasi itseopiskellen tallenteiden avulla mm. pilvipalveluiden (0365, Teams) ja Office-sovellusten käyttötaitoja (Word, Excel, Powerpoint), tehostaa sähköpostin ja kalenterin käyttöä sekä perehtyä mm. sosiaalisen median työkaluihin tai windowsin käyttöön? Lisätietoja 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.